Lyngsalpene sett sørover fra Kartkveita

Lyngen i Troms på nett

Så over til politikk
"Det er den sunne fornuften mot den politiske korrektheten." Det melder Spaceman_Spiff i en kommentar. Det handler om Lyngens ordfører, Dan-Håvard Johnsen (Sp).
Hurtigruten til Lyngenfjorden
Fra 1. april skal Hurtigruten legge om kursen til Lyngenfjorden i Troms. Utsikten mot Lyngsalpene blir upåklagelig, om ikke tåke henger tykk i toppene!
LyngenRando
"For første gang ble en såkalt randonee-konkurranse avholdt i Lyngen. Der kjempet 59 deltagere om hvem som var raskest både opp og ned Rundtind."
Skifte jobb?
I følge en artikkel hos Teknisk Ukeblad er januar den store månede for jobbskifte. ledige-jobber.no gir oversikt over ledige stillinger rundt omkring i landet.
Godt Nyttår
Nord-Troms Web ønsker alle som stikker innom et riktig Godt Nyttår.
Tid for bunad
Skal du kjøpe bunad kan du kontakte lokale husflidsutsalg, lokallag tilsluttet Norges Husflikdslag eller en husflidhåndverker som har bunad som spesialfelt.
Ullfjordforbindelsen
For å effektivisere arbeidet med Ullfjordforbindelsen opp mot myndighetene er det besluttet å opprette et aksjeselskap: Ullsfordforbindelsen as.
Tindtunnelen
"Tindtunnelen vil bidra til et bedre, sikrere og tryggere transportnett for byen og distriktene rundt. Tunnelen blir den nye E8-innfartsvegen til Tromsø, en innfartsveg som blir ishavs-hovedstaden verdig..."
Troms Portalen har endelig flyttet
Etter å ha levd i "utlendighet" under domenet inord.net i møysommelige tider har TromsPortalen endelig flyttet hjem - til domenet tromsportalen.no, selvsagt.
Ut å reise i sommer?
Skal du ut å reise i sommer trenger du kanskje rutetider. Du finner lenker til bussruter, båtruter, fergeruter, hurtigbåtruter og andre transportmidler på rutetid.com.


 uk

Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022

***